Όροι Χρήσης

ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ή ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ Ή ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ FLEXIT IT SERVICES ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΡΟΥΣ, ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Ή ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ Ή ΔΙΑΝΟΜΕΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ή ΕΝΤΥΠΗ ΜΟΡΦΗ.

 

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η FlexIT IT Services δεσμεύεται στην προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Αυτή η δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων ισχύει για τα δεδομένα που συλλέγονται από την FlexIT IT Services, μέσω του ιστοτόπου www.flexit.gr, του ιστοτόπου dashboard.flexit.gr και του ιστοτόπου portal.flexit.gr που φιλοξενεί και διαχειρίζεται η FlexIT IT Services.

 

ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΑΣ

Θα σας ζητήσουμε όταν χρειαστούμε, πληροφορίες που οδηγούν στην προσωπική σας αναγνώριση ή μπορεί να μας επιτρέψουν να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Οι προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε μπορεί να περιλαμβάνουν το όνομά σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον αριθμό τηλεφώνου και την ταχυδρομική διεύθυνση. Μπορούμε επίσης να συλλέξουμε δημογραφικά στοιχεία, όπως ο ταχυδρομικός κώδικας, η ηλικία, το φύλο, οι προτιμήσεις, τα ενδιαφέροντά σας. Αν επιλέξετε να κάνετε μια αγορά ή να εγγραφείτε για μια συνδρομητική υπηρεσία επί πληρωμή, θα ζητήσουμε πρόσθετες πληροφορίες, που μπορεί να περιλαμβάνουν χωρίς περιορισμό τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας, στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού, τον επαγγελματικό αριθμό φορολογικού μητρώου, τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου και/ή τη διεύθυνση χρέωσης που χρησιμοποιείτε για να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό χρέωσης.

 

ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΑΣ

Οι πληροφορίες που συλλέγονται θα χρησιμοποιούνται για την πραγματοποίηση της αγοράς και την παροχή της αντίστοιχης υπηρεσίας/ιών ή τη διενέργεια της συναλλαγής/ών για τις οποίες έχετε ζητήσει ή λάβει άδεια. Επιπλέον, οι πληροφορίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν από εμάς ή τα συνεργαζόμενα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα για την επεξεργασία πληρωμών και τους διαρκείς ελέγχους ασφάλειας και πρόληψης απάτης ή σε άλλες περιπτώσεις που απαιτείται από το εφαρμοστέο δίκαιο.

Για να υποστηρίξουμε την ορθή χρήση μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας για να παρέχουμε αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση πελατών, τη βελτίωση της διαδικασίας αγοράς τυχόν σχετικών προϊόντων ή υπηρεσιών της FlexIT IT Services, για την εκτέλεση στατιστικών αναλύσεων και τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης στων ιστότοπό μας. Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας για να σας παρέχουμε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το προϊόν ή την υπηρεσία που χρησιμοποιείτε, συμπεριλαμβανομένων των κρίσιμων ενημερώσεων και ειδοποιήσεων. Επιπλέον, μπορεί να σας στείλουμε πληροφορίες για άλλα προϊόντα και υπηρεσίες, και / ή να μοιραστούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες με συνεργαζόμενες εταιρείες για διαφημιστικούς σκοπούς.

Διατηρούμε το δικαίωμα να έχουμε πρόσβαση ή να αποκαλύψουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς, συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου των επικοινωνιών σας, προκειμένου: (α) να συμμορφωθούμε με το νόμο ή να ανταποκριθούμε σε νόμιμα αιτήματα ή νομικές διαδικασίες, (β) για την προστασία των δικαιωμάτων ή της ιδιοκτησίας της FlexIT IT Services ή των πελατών μας, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής των συμβάσεων ή των πολιτικών μας που διέπουν τη χρήση των υπηρεσιών ή (γ) ενεργώντας καλή τη πίστη όταν αυτή η πρόσβαση ή αποκάλυψη είναι απαραίτητη για την προστασία της προσωπικής ασφάλειας των υπαλλήλων μας, των πελατών ή του κοινού. Ενδέχεται επίσης να αποκαλύψουμε προσωπικές πληροφορίες ως μέρος μιας εταιρικής πράξης, όπως μια συγχώνευση ή πώληση περιουσιακών στοιχείων.

 

ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Εκτός από τις περιπτώσεις οπού περιγράφεται διαφορετικά στην παρούσα δήλωση, προσωπικές πληροφορίες που παρέχετε στον Ιστότοπο δεν θα κοινοποιηθούν εκτός της FlexIT IT Services και των ελεγχόμενων θυγατρικών και τους συνεργάτες της χωρίς την άδειά σας.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτή η δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων και οποιεσδήποτε επιλογές κάνετε σχετικά με τον ιστότοπο δεν θα ισχύουν απαραίτητα για προσωπικά στοιχεία που μπορεί να έχουν παρασχεθεί στην FlexIT IT Services στα πλαίσια άλλων, ξεχωριστών προϊόντων ή υπηρεσίες της FlexIT IT Services.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΑΣ

Στο FlexIT IT Services, παίρνουμε την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων πολύ σοβαρά. Χρησιμοποιούμε διάφορες τεχνολογίες και διαδικασίες ασφαλείας για την προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, χρήση ή αποκάλυψη. Δε φυλάσσουμε και δε μεταδίδουμε ευαίσθητα προσωπικά στοιχεία (όπως αριθμό πιστωτικής κάρτας) μέσω του Internet και όπου η τεχνολογία μας επιτρέπει τα προστατεύουμε με τη χρήση κρυπτογράφησης, όπως το πρωτόκολλο Secure Socket Layer (SSL).

 

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Κατά καιρούς μπορεί να ενημερώνουμε αυτήν τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων. Σας ενθαρρύνουμε να ελέγχετε περιοδικά αυτήν τη δήλωση προστασίας απορρήτου για να είστε ενημερωμένοι σχετικά με το πώς βοηθάμε την προστασία των προσωπικών πληροφοριών που συλλέγουμε.

 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Οι υπηρεσίες που η FlexIT IT Services παρέχει σε εσάς ή που έχουν σχέση με τον ιστότοπο της FlexIT IT Services υπόκεινται στους εξής Όρους Χρήσης. Η FlexIT IT Services διατηρεί το δικαίωμα να ενημερώνει τους Όρους Χρήσης ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Μπορείτε να βρείτε την πιο πρόσφατη έκδοση των Όρων Χρήσης, κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο "Όροι Χρήσης" που βρίσκεται στο κάτω μέρος των ηλεκτρονικών σελίδων μας.

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Μέσω του ιστότοπου, η FlexIT IT Services σας παρέχει πρόσβαση σε μια ποικιλία πηγών, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών σχετικά με το λογισμικό, των υπηρεσιών και τη δυνατότητα λήψης λογισμικού(Συνολικά «Υπηρεσίες»). Οι Υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων τυχόν ενημερώσεων, βελτιώσεων, νέων λειτουργιών, και / ή την προσθήκη νέων ιδιοτήτων στο Web, υπόκεινται στους Όρους Χρήσης.

 

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

Εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά, οι υπηρεσίες της FlexIT IT Services είναι για προσωπική και μη εμπορική χρήση. Δεν επιτρέπεται η τροποποίηση, αντιγραφή, διανομή, μετάδοση, προβολή, εκτέλεση, αναπαραγωγή, δημοσίευση, αδειοδότηση, δημιουργία παράγωγων έργων, μεταφορά ή η πώληση οποιασδήποτε πληροφορίας ή των υπηρεσιών που λαμβάνονται.

 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Δείτε την παράγραφο Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων σχετικά με τη συλλογή και χρήση των πληροφοριών σας.

 

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ) ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ που διατίθεται ΑΠΟ ΤΗΝ FlexIT IT Services

Η FlexIT IT Services δηλώνει ότι για κάθε Λογισμικό που διατίθεται από αυτή με μηνιαία χρέωση ή διαφορετικά, ότι είναι Συνεργάτης Διανομής (Channel Partner) ή/και μεταπωλητής και όχι αποκλειστικός κύριος και δικαιούχος όλων των δικαιωμάτων επί του Λογισμικού. Η FlexIT IT Services έχει την εξουσιοδότηση να προβεί στην εκχώρηση της άδειας χρήσης και με την παρούσα παρέχει στον τελικό χρήστη μη αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης Λογισμικού στις εγκαταστάσεις του, έναντι της  αντίστοιχης χρέωσης και την υποχρέωση αυτού στην πλήρη και ολοσχερή εξόφληση της.

Ο πελάτης αναγνωρίζει ρητά ότι οι ιδέες και εκφράσεις αυτών που περιέχονται στο Λογισμικό και κάθε τμήμα αυτού (και σε κάθε τροποποίηση ή προσθήκη αυτού) και των παραρτημάτων τους, αποτελούν εμπιστευτικές πληροφορίες και αποκλειστική ιδιοκτησία του κατασκευαστή του λογισμικού.

Ο πελάτης δηλώνει ρητά και εγγυάται ότι αποκτά τα δικαιώματα που του παρέχονται με την παρούσα στο Λογισμικό, αποκλειστικά για δική του χρήση όπως ρητά αναφέρονται στην παρούσα. Ο πελάτης δεν θα επιτρέψει, άμεσα ή έμμεσα, σε οποιονδήποτε τρίτο εκτός από τα μέλη του προσωπικού του που χρειάζεται να χρησιμοποιούν το Λογισμικό για τις ανάγκες της εργασίας τους, να έχει πρόσβαση ή να χρησιμοποιεί το Λογισμικό ή τμήμα αυτού.

Ο πελάτης δικαιούται να εγκαταστήσει ή να λειτουργεί το Λογισμικό σε τόσες ηλεκτρονικές συσκευές όσες επιτρέπει η εκάστοτε άδεια χρήσης.

Ο πελάτης δεν δικαιούται να αντιγράφει ή να αναπαραγάγει διαφορετικά το Λογισμικό και δεν θα επιτρέπει ή συνεργεί στη διενέργεια τέτοιων πράξεων από τρίτους, ακόμη και αν η αντιγραφή ή η αναπαραγωγή αυτή γίνεται  για να χρησιμοποιηθεί αυτό από περισσότερα του ενός μέλη του προσωπικού του.

Ο πελάτης δεν μπορεί να εκχωρήσει την παρούσα Σύμβαση ή/και να μεταβιβάσει, υπεκχωρήσει, επιβαρύνει ή να διαθέσει αλλιώς τα δικαιώματα της στο Λογισμικό ή οποιοδήποτε υλικό ή προσαρμογές αυτών, σε οποιονδήποτε τρίτο, φυσικό ή νομικό πρόσωπο.

Ο πελάτης δεν επιτρέπεται να προσαρμόσει, μεταφράσει, αναλύσει το Λογισμικό στα επιμέρους τμήματα αυτού ή να δημιουργήσει παράγωγα του.

Ο κατασκευαστής του λογισμικού επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά του κατά οποιουδήποτε αγοράζει, πωλεί, μεταπωλεί ή κατά οποιονδήποτε τρόπο χρησιμοποιεί παράνομα αντίγραφα του Λογισμικού. Οποιαδήποτε αναπαραγωγή ή αναδιανομή του Λογισμικού απαγορεύεται ρητά από το νόμο και ενδέχεται να συνεπάγεται σε αυστηρές αστικές και ποινικές κυρώσεις. Οι παραβάτες θα διώκονται στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Η χρήση του Λογισμικού διέπεται από τους όρους της σύμβασης άδειας χρήσης τελικού χρήστη, αν υπάρχει, που συνοδεύει ή περιλαμβάνεται στο Λογισμικό ("Άδεια χρήσης λογισμικού"). Ένας τελικός χρήστης δε θα είναι σε θέση να εγκαταστήσει οποιοδήποτε λογισμικό που συνοδεύεται από ή περιλαμβάνει μια Άδεια Χρήσης, εάν πρώτα δε συμφωνήσει με τους όρους της Άδειας Χρήσης.

 

 

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΕΛΟΥΣ, ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Εάν η ιστοσελίδα απαιτεί από εσάς να ανοίξετε ένα λογαριασμό, θα πρέπει να ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγγραφής παρέχοντας τις τρέχουσες, πλήρεις και ακριβείς πληροφορίες που θα ζητηθούν από την ισχύουσα φόρμα εγγραφής. Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της εμπιστευτικότητας του κωδικού πρόσβασης και του λογαριασμού σας. Επιπλέον, είστε εξ ολοκλήρου υπεύθυνοι για οποιαδήποτε και όλες τις δραστηριότητες που εμφανίζονται στο λογαριασμό σας. Συμφωνείτε να ειδοποιήσετε την FlexIT IT Services αμέσως για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή πρόσβαση του λογαριασμού σας ή οποιαδήποτε άλλη παραβίαση της ασφάλειας. Η FlexIT IT Services δεν θα ευθύνεται για οποιαδήποτε απώλεια που τυχόν υποστείτε ως αποτέλεσμα της χρήσης του κωδικού πρόσβασης ή του λογαριασμού σας από τρίτους, με ή χωρίς την άδειά σας. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό τρίτου, χωρίς την άδεια του κατόχου του λογαριασμού.

 

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η FlexIT IT Services δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση απέναντι στον πελάτη ή οποιοδήποτε τρίτο για οιαδήποτε άμεση ή έμμεση ζημία ή βλάβη που οφείλεται ή συνδέεται µε οποιοδήποτε τρόπο µε το υπό Υποστήριξη Λογισμικό ή Υλικό ή υπηρεσίες συμπεριλαμβανομένης ενδεικτικά και όχι περιοριστικά απώλειας ή καταστροφής δεδομένων, άλλης περιουσίας ή άλλης συσκευής, ή απώλεια κέρδους, εσόδων, καλής φήμης και πελατείας, σε οποιαδήποτε νομική βάση και αν στηρίζονται.

Η FlexIT IT Services δεν φέρει καμία ευθύνη εάν διαπιστωθούν ασυμβατότητες από αναβαθμισμένη ή/και βελτιωμένη έκδοση (update) του Λογισμικού, καθόσον ο κατασκευαστής είναι αυτός που ορίζει τον κύκλο ζωής του Λογισμικού.

Η FlexIT IT Services δεν φέρει καμία ευθύνη Στην περίπτωση που για οιονδήποτε λόγο, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, διακοπεί η λειτουργία της ιστοσελίδας ή καθίσταται δυσχερής ή/και αδύνατη η πρόσβαση σε αυτό ή/αν, παρά τα τηρούμενα μέτρα ασφαλείας, εντοπιστούν « ιοί » ή άλλο επιβλαβές λογισμικό και μεταδοθούν στα τερματικά των χρηστών/επισκεπτών, ή αν τρίτα μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα (hackers) παρέμβουν στο περιεχόμενο και στην λειτουργία της ιστοσελίδας καθιστώντας δυσχερή την χρήση του ή προκαλώντας προβλήματα στην ορθή λειτουργία αυτού.

Γενική περιορισμένη εγγύηση

Η FlexIT IT Services εγγυάται ότι υπό κανονική χρήση το Λογισμικό, όταν  εγκατασταθεί και χρησιμοποιηθεί σωστά, θα λειτουργεί ουσιαστικά σύμφωνα με τις δημοσιευμένες προδιαγραφές του κατασκευαστή. Εκτός από την περιορισμένη εγγύηση όπως δηλώνεται παραπάνω, το Λογισμικό παρέχεται «ως έχει» και η χρήση του πραγματοποιείται με ευθύνη του πελάτη. Η FlexIT IT Services, ο χορηγός χρήσης άδειας, οι διανομείς, οι μεταπωλητές και ο κατασκευαστής δεν παρέχουν και Ο πελάτης δεν λαμβάνει, καμία άλλη εγγύηση ρητή, σιωπηρή ή νόμιμη, συμπεριλαμβανομένης ενδεικτικά της σιωπηρής εγγύησης για την εμπορευσιμότητα ή καταλληλόλητα χρήσης για έναν ειδικό σκοπό, καθώς και ότι η λειτουργία του λογισμικού δεν περιέχει ή δεν θα περιέχει διακοπές ή ελαττώματα, και ούτε ότι θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες του πελάτη. Η πλήρης ευθύνη της FlexIT IT Services και το αποκλειστικό δικαίωμα του πελάτη για αποζημίωση υπό τις εγγυήσεις της παρούσας, εξαντλείται στην επιστροφή της τρέχουσας μηνιαίας χρέωσης και στην καταγγελία της άδειας χρήσης. Αυτή η αποκατάσταση των ζημιών έχει ως προϋπόθεση την αφαίρεση όλων των αντιγράφων του ενεργού Λογισμικού από τις συσκευές του πελάτη, άλλως την οριστική αχρήστευσή τους με επιμέλεια της FlexIT IT Services.

 

ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ

Τα προγράμματα σχεδιασμού με τη βοήθεια του υπολογιστή και τα υπόλοιπα τεχνικά προγράμματα προορίζονται για αποκλειστική χρήση από κατάλληλα καταρτισμένους επαγγελματίες. Λόγω της μεγάλης ποικιλίας η των δυνητικών εφαρμογών του Λογισμικού, δεν έχει δοκιμαστεί σε όλες τις δυνατές περιπτώσεις χρήσης. Ο πελάτης φέρει αποκλειστικά την ευθύνη της επίβλεψης, διαχείρισης κι ελέγχου του Λογισμικού, την ευθύνη για την επάρκεια των ανεξάρτητων διαδικασιών για τη δόκιμη της αξιοπιστίας και της ακριβείας των αποτελεσμάτων του.

 

ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΑ ΥΨΗΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ

To Λογισμικό δεν έχει σχεδιασθεί και δεν προορίζεται για χρήση σε επικίνδυνα περιβάλλοντα που απαιτούν λειτουργική απόδοση χωρίς κανένα ελάττωμα, όπως σε πυρηνικές εγκαταστάσεις, συστήματα αεροπορικής πλοήγησης ή επικοινωνιών, έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας, συστήματα άμυνας ή οπλικά συστήματα, συστήματα υποστήριξης ζωής ή οποιοδήποτε άλλο περιβάλλον, στο οποίο η αποτυχία του λογισμικού δύναται να οδηγήσει άμεσα σε απώλεια ζωής, σωματική βλάβη ή σοβαρή ζημία σε περιουσία ή στο περιβάλλον. Η FlexIT IT Services, ο χορηγός χρήσης άδειας, οι διανομείς, οι μεταπωλητές και ο κατασκευαστής αποποιούνται και αποκλείουν σαφώς οποιαδήποτε ρητή ή έμμεση εγγύηση όσον αφορά στην καταλληλόλητα του λογισμικού για δραστηριότητες αυτού του είδους.